SEMINAR MAJLIS BANDAR RAYA ALOR SETAR 2002 : "KE ARAH MAJLIS BANDAR RAYA ALOR SETAR 2002" - Seminar Majlis Bandar Raya Alor Setar 2002 (2002 : Kedah); Yusof bin Nayan, Dato' Hj. (Alor Setar, Kedah : Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah, 2002)
The aim of this working paper presented is to explain the planning and preparation of Majlis Perbandaran Kota Setar to go to standard as Bandar Raya Alor Setar in 2003.
Sources from book.
Keywords: Cities and towns -- Planning -- Kedah -- Congresses