Hidup Bebas Hutang, Rezeki Tanpa Batas : Langkah Bijak untuk Mengurus Hutang dan Menjemput Rezeki - Zulkifli Mohamad al-Bakri, Datuk Seri, Dr, 1968- (Nilai, Negeri Sembilan : PUSTAKA CAHAYA KASTURI SDN. BHD., 2024)
Dalam dunia kewangan yang penuh cabaran, "Hidup Bebas Hutang,Rezeki Tanpa Batas" hadir sebagai panduan praktikal dan spiritual bagi mereka yang ingin menguruskan hutang dengan bijak sambil meraih rezeki yang melimpah. Menggabungkan ajaran Islam mengenai hutang-piutang, penulis memanfaatkan hadis sahih Iman al-Bukhari dan kisah Inspirasi Abdullah bin al-Zubair untuk memberi panduan tentang pengurusan kewangan yang bertanggungjawab....
Contains verses from the Qur'an and quotes from the Hadith
Keywords: Finance, Personal -- Religious aspects -- Islam; Debt in the Qur'an; Finance -- Religious aspects -- Islam