Mengungkap Rahsia Mimpi - Zulkifli Mohamad al-Bakri, 1969- Datuk Seri, Dr. (Nilai, Negeri Sembilan : PUSTAKA CAHAYA KASTURI SDN. BHD., 2024)
Buku yang kecil ini bukan sahaja menghimpunkan kisah para sahabat atau ulama$1 (B, bahkan menghimpunkan juga kisah Rasulullah SAW yang pernah bermimpi dan menta$1 (Bbirkan mimpinya. Kami tajukkan buku ini dengan Mimpi dan Ta$1 (Bbirnya. Sebahagian bahasa yang digunakan dalam al-Quran disebut sebagai takwil kepada mimpi. Bersuluhkan kepada panduan al-Quran dan Sunnah Nabawiyah, maka kami cuba menggarap berkenaan dengan isu mimpi dan ta$1 (Bbirnya.s
Contains verses from the Qur'an and quotes from the Hadith.
Keywords: Dreams -- Religious aspects -- Islam; Dream interpretation