Peluang Baharu : si gelung - Huang, Sophia; Nur-El-Hudaa Jaffar, 1970-; Adam Fadilah; Syed Ali Semait; EorG (Singapore : Pustaka Nasional Pte Ltd., 2021)
Mr Roll adalah tiub kertas tandas biasa. Dia bekerja keras dan melakukan tugasnya dengan baik. Tetapi apabila kertas itu habis, dia dilemparkan dan dilabelkan sebagai sampah ...
In Malay, translated from English
First published in English by Marshall Cavendish Children
The Malay translation rights arranged with Marshall Cavendish International (Asia) Pte Ltd.
Keywords: Mr Rolls -- Singaporean (Malay) -- Juvenile fiction -- Translation from English; Children's stories -- Singaporean (Malay)