KEMBARA MISTIK REMAJA : COKLAT - Syasya De Luna; Tiey Anam; Asmirose; Sykt Fajar (Batu Caves, Selangor : Sykt Fajar, 2024)
Dunia gelap yang penuh misteri dan mistik. Pelbagai kisah dan pengalaman di alam remaja barangkali dijadikan cerita untuk direnungi. Beranikah anda melihat dan menyelami duni suram ini di dalam KEMBARA MISTIK REMAJA yang lebih santai, namun seramnya tetap meremang.
Ilusi coklat menjemput maut, menyeru denting kematian. -- Cover
Keywords: Malay fiction; Malaysian fiction (Malay)