ADiWiRA : PERTARUNGAN TERAKHIR? - Ash Kun, 1986-; JustJimi19; Zaki Zainol (Batu Caves, Selangor : PTS KOMIK-M Sdn. Bhd., 2023)
Dengan bantuan Xeo, Singa Petir dan Adiwira berjaya menyelinap masuk ke Planet Xenova. Untuk berhadapan dengan Devo bukannya mudah, Pelbagai lapisan musuh perlu mereka tempuhi sebelum bertemu dengan rja penjajah berkuku besi itu. Mampukah adiwira menumpaskan Devo dan mengembalikan aura bebola kuasa kepada penduduk Planet Xenova? Adakah ini akan menjadi pertarungan yang terakhir bagi Adiwira?
Keywords: Comic books, strips; Comic book and children; Superheroes -- Comic books, strips