Yum Yum - Durioo (Sungai Petani, Kedah : Geng Buku Sdn. Bhd., 2023)
Ikuti kisah Little Ammar dan keluarga yang menghiburkan anak-anak anda di samping mempelajari nilai-nilai Islam dalam format buku gergasi dari siri animasi Little Ammar di saluran Durioo +.
Buku gergasi dari siri animasi di aplikasi durioo +
Dengar 'Kalau Rasa Gembira' di Spotify!
Dengan Suku Kata
Keywords: Malay language -- Readers; Readers; Children's stories, Malay