Kita Kembar - Durioo (Sungai Petani, Kedah : Geng Buku Sdn. Bhd., 2023)
Ikuti kisah ragam kembar seiras, Mina dan Mila menceriakan hari anda dalam kehidupan keluarga Muslim yang penuh pengajaran.
Buku gergasi dari siri animasi di aplikasi durioo +
Dengan Suku Kata
Keywords: Malay language -- Readers; Readers; Children's stories, Malay