Yang Paling Patah antara Kita - Ainulfarihah; Adam Md Shah; Nurul Hidayah Othman; Ain Zulaikha (Bandar Baru Bangi, Selangor : JIWA, 2023)
Sebuah novel drama psikologikal daripada penulis dan peguam pelatih, Ainul Farihah, yang mengetengahkan kesihatan mental dan juga stigma masyarakat.
Keywords: Malay fiction; Malaysia fiction (Malay)