MADRASAH RAMADAN : PENGAJARAN DARI PELBAGAI DIMENSI - Azizan binti Baharuddin (Kuala Lumpur : Penerbit IKIM/IKIM Press, 2022)
Buku ini merupakan kesinambungan usaha IKIM untuk menyebar luas kefahaman perihal Ramadan dan hasil didikan sekolah Ramadan. Seperti karya seumpamanya sebelum ini iaitu Madrasah Ramadan: Pengajaran dari Pelbagai Dimensi, Karya ini menghimpunkan sejumlah artikel akhbar.
Includes index
Keywords: Ramadan; Fasting -- Religious aspects -- Islam; Islam -- Customs and practices; Pillars of Islam; Government publications -- Malaysia