ETIKA PERUBATAN ISLAM DAN ISU-ISU PSIKIATRI - Mohamed Hatta Shaharom, 1952-; Hatta Sidi; Susan, Tan Mooi Koon; Anisah Che Ngah; Abdul Hamid Abdul Rahman (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2020)
Etika Perubatan Islam dan Isu-Isu Psikitari terkandung dalam 22 bab dan dibahagikan kepada bahagian Pertama dan Bahagian kedua. Buku ini sangat bermanfaat bagi mereka yang terlibat secara langsung di peringkat kursus perubatan ( Pelajar atau pensyarah Fakulti Perubatan) dan juga fasa awal bidang psikitari.
Includes index
Contains verses from the Qur'an and quotes from the Hadith.
Includes bibliography pages : 225-232
Keywords: Medical ethics -- Religious aspects -- Islam; Pychiatry and religion; Psychiatry; Government publications -- Malaysia