TAK FAHAM... SUDAH! - Kazim Elias, Datuk, Ustaz, 1972-; Mohd. Sofian Mohd. Resali (Shah Alam, Selangor : Grup Buku Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
Buku ini menampilkan karya terbaharu Datuk Ustaz Kazim Elias yang mengandungi nasihat dan diselitkan sindiran kepada segelintir masyarakat yang agak skeptikal dalam menerima kebenaran.
Keywords: Religious life -- Islam -- Miscellanea; Muslims -- Conduct of life -- Miscellanea